Links

Wij “bevelen” u graag onze volgende relaties aan.

Quinnova Internet­pro­fes­sio­nals is het bedrijf van Theo Peek, realisator van deze site in zeer goede harmonie met inspirator RSL.
Quinnova Internetprofessionals ondersteunt organisaties in het ontwikkelen en verbeteren van hun internetproducten. Wij werken volgens de Quinnova Projectaanpak. Daarnaast kunnen we organisaties helpen door de brugfunctie tussen business en IT in te vullen.

TechTest (Sander Stevens) kan u van dienst zijn op het gebied van test- en kwaliteit-management. Of het nu gaat om een advies in de vorm van een test assessment met behulp van TPI Next, hulp bij test automatisering, de implementatie van een test proces op basis van TMap Next of een test opleiding voor uw medewerkers.

De organisatie Language Corner Amsterdam (Sandra de Vries)

Iteratio (Luc Timmers)
Iteratio staat voor IT versus Ratio. In tegenstelling tot wat velen denken is IT een door emoties gedreven bedrijfstak. Daar stelt Iteratio nuchter en kritisch denken tegenover.
Iteratio staat voor Iteratief. Er is niets nieuws onder de horizon. Maar Iteratio past het al oude bekende, door meer dan 25 jaar management ervaring ‘wijs’ geworden, creatief toe op het juiste moment. Aldus ontstaat er echte vernieuwing.

IT-NL (Marco Breeuwer)
ITNL Solutions is gespecialiseerd in ICT Consultancy, Detachering en Projectbegeleiding. Voor zowel korte als lange termijn kunnen we ICT-experts bij uw bedrijf plaatsen.

Onder de bedrijfsnaam Scherp Tekstwerk verzorgt Marcel Sluijter uiteenlopende tekstproducties.
Marcel Sluijter is sinds 1997 actief in de journalistiek en schreef de afgelopen jaren onder meer journalistieke teksten, jaarverslagen, brochures, personeelsbladen, commerciële teksten, nieuwsbrieven, persberichten, voorwoorden, speeches en historisch getinte publicaties.

VV Drechtstreek, mijn cluppie.
Destijds in alle senioren11tallen gespeeld, volop gescoord, zoals het hoort, met in gedachten: “Feyenoord!”

Atelier ’t Venster (Lida aan de Wiel) , eigenaar van Atelier ’t Venster: ik werk met glas: als kunstenaar, leraar en uitvoerder.
U kunt bij mij terecht voor glasobjecten, glasprojecten, cursussen en workshops.
Dit alles in zowel het vlakke als het 3-dimensionale glas. Ik werk vrij en in opdracht.
Op deze site laat ik u dit alles virtueel zien. U kunt ook live bij mij terecht.
Maakt u dan even een afspraak, dit kan telefonisch en per e-mail.
N.B. Lida viert dit jaar (en wel op 4 juni 2016) haar 15jarig jubileum met Atelier ’t Venster!

Good Luck Souvenirs van Ingrid Drechsler is een groothandel in originele en betaalbare souvenirs. Deze zijn voornamelijk naar haar eigen ontwerp. Voorlopig richt zij zich op Duitsland, maar Nederland is zeker een groeimarkt.
<klik hier> en catalogus word gedownload.

Wilt u ook op mijn LinkPage worden vermeld? eMail dan naar rene.sluijter@edoc-rsl.eu onder vermelding van “Link”.